Коледна кутия

Разбира се, коледните кутии на Omm cat са създадени точно за подарък! Пълни с красиви изненади, комплимент за всеки, който ще ги получи!

Добрата новина е, че идват опаковани празнично с картичка, и са готови за подарък!

Разбира се, има и варианти:

 

Масажна гъбка и био масло

Масажните гъбки са Гуа ша камъни, които са от цял камък  и са супер удобни за хващане. Може да използвате основно за контури и за под очите, а в комбинация с био масло по избор, всяка дама би се зарадвала да влезе в новата година с малко повече грижа за себе си!

 

 

Бутилка с розов кварц

Бутилките с розов кварц са истинско бижу! Подходящи са за подарък, защото са красиви, а и защото носят в себе си енергията на естествените камъни, а освен това са и практични!

Не са някоя прахосъбирачка, която се чудите как да я заобиколите, когато чистите прах.

Красиви, практични и нещо, което вероятно сам не бихте си взели, тъй като винаги има по-важни в момента неща.

Йога облекло

За йога или за спорт, подаръка на топ/ тениска от органичен памук или клин втора кожа е подарък-обещание! Обещание за една нова година, изпълнена с повече внимание към себе си, повече движение, повече хармония във всеки един миг от нашето ежедневие.

 

Комплект от Снопчета за кадене

За Коледа дома се изпълва с аромата на домашни гозби, джинджифилови сладки, канела и още много много аромати… ароматите, които обаче, може да добавим са тези за пречистване на дома. А особено около празници най-много се нуждаем от чистота на дома, духа и намеренията си . За да започнем на чисто! С нови мечти и да влезем в новата година с нови лични обещания и цели!

 

 

Всички идеи за подаръци и още много може да откриете в онлайн магазина на Omm cat –https://ommcat.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button