Кошница 0 x

Масажен ролер Бял Нефрит

22.00лв.

Налично

Сравни

Това малко бижу може да бъде допълнение към вашата ежедневна грижа за лицето и тялото (вижте статия в нашия блог как да го ползвате на лицето), за по-добро попиване на крема или маслото.

Наличност: 10 В наличност

Масажен ролер- Бял нефрит за ежедневна грижа за вашето лице

Това малко бижу може да бъде допълнение към вашата ежедневна грижа за лицето и тялото (вижте статия в нашия блог как да го ползвате на лицето), за по-добро попиване на крема или маслото. Също така да помага в случай, че имате нужда от масаж на тялото или определени акупунктурни точки при настинка, схващане, проблеми със ставите и др.

Препоръчва се при физическо и психическо натоварване и стрес.

Масажен ролер от полускъпоценен камък бял нефрит е с размери височина 14,5 – ширина на големия ролер 6 см и 3 см. на по-малкия.

Бял нефрит

Смята се, че белият нефрит има изключителни свойства – той помага на неговия притежател да  развие смелост, мъдрост, спокойствие и баланс.

Относно физическото здраве – пречиства от токсини, стимулира имунната система и спомага за положително въздействие върху белите дробове, ставите, бъбреците и нервната система.

Как да използвате?

Използвайте върху чисто лице. Нанесете етерично масло. Ролера се движи в посока на лимфната течност, от центъра на на веждите навън, от центъра на на носа навън, от основата на очите – навън. Винаги посоката е от центъра на лицето навън, ако използвате на брадичката – движението е от брадичката навън.

Съхранява се сух, може в хладилник, като се третира само със сапунена вода (паничка с разтворен сапун), без абразивни частици

Тегло 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Масажен ролер Бял Нефрит

22.00лв.

Налично

X
X