Кошница 0 x

Рол-он бутилка с кристали от розов кварц, 10 мл.

7.00лв.

Сравни

Стъклено шишенце с удобна рол-он приставка от РОЗОВ КВАРЦ. В него може да съхранявате етерични масла и да ги нанасяте лесно и удобно върху тялото. Естествените камъни, които се намират в шишенцето зареждат маслата с тяхната положителна енергия.

Наличност: В наличност
SKU: rollonpinkquartz Етикет:

Стъклена бутилка с удобна рол-он приставка от розов кварц. В него може да съхранявате домашно направени козметични рецепти или етерични масла, и да ги нанасяте лесно и удобно върху  лицето и тялото. Естествените камъни зареждат с енергия и подпомагат работата на маслата.

Розов кварц

Розовият кварц е свързан с любовта, камък е на сърдечната чакра. Неговата енергия е от значение за постигането на себереализация и вътрешен мир. Той носи нежност, прошка, състрадание, доброта. Розовият кварц повдига самочувствието и лекува емоционалните рани и травми. Премахва страговете, омразата и гнева. Розовия Кварц е мощен хармонизатор на фините енергии на тялото. Помага да постигнем помирение със семейството и успехи в любовта. Смята се, че подпомага и в грижите срещу стареенето.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Рол-он бутилка с кристали от розов кварц, 10 мл.

7.00лв.

X
X